Bjørn Skollerud tok Master i kiropraktikk ved Macquarie University i Sydney, Australia. Etter dette har han jobbet i flere større klinikker i Norge. Han er medlem i Norsk Kiropraktor Forening(NKF), som står for trygg og kvalitetssikret behandling i Norge.

Bjørn har vært aktiv utøver innen triathlon siden 1994, og har gjennom idretten fått bred erfaring innen behandling av idrettsrelaterte skader.

På klinikken følger vi opp utøvere fra forskjellige grener som profesjonelle syklister, ishockeyspillere, styrkeløftere, triathlon utøvere, fotballspillere, langrennsløpere, håndballspillere, dansere mm og mosjonister fra forskjellige grener med ulike mål og motivasjoner. For å få best effekt av treningen er det viktig med et godt funksjonelt bevegelsesapparat. Et godt funksjonelt bevegelsesapparat vil gjøre at utøveren vil kunne optimalisere sin teknikk og fysiske form.

St. Olav Kiropraktorklinikk ble startet 6. April 2010. Klinikken ligger sentralt i Tønsberg med lett adkomst til tog og buss stasjon(5-10min gange). Det er også en stor parkeringsplass utenfor klinikken drevet av Micasa Parkering. Klinikken ligger i Svend og Lena Foyns minde gård, i nyoppussede lokaler.

St. Olav Kiropraktorklinikk
St. Olavsgate 4
3126 Tønsberg

Telefon: 41 12 81 99
Fax: 33 31 39 00

Åpningstider Mandag -fredag kl. 0800-1800
Akutt vakt i helgene: 41 12 81 99

E-post: post@stolavkiropraktorklinikk.no